index ...
De omgeving Welkom - Casa Santo Estevo Gelegen in een minuscuul dorpje midden in de natuur hoeft u in CASA SANTO ESTEVO aleen maar een deur te openen om op pad te gaan. Er zijn verschillende routes voor u door de bossen en de wijngaarden. Naar Diomondi, naar Belesar, wandelen, fietsen, zomer of herfst, het zal altijd een genoegen zijn om welke route dan ook te volgen in deze bijna maagdelijke streek vol rust.

CASA SANTO ESTEVO is perfect geïntegreerd in de omgeving die wordt gedomineerd door magnifieke eeuwenoude kastanjebomen, u kunt zich ‘onderdompelen’ in onze gastvrije inheemse bossen
Het huis ligt naast de mooie kerk Santo Estevo de Ribas de Miño, enig overblijfsel van het oude kloostercomplex dat hier ooit stond.

De belangrijkste deur van de kerk door Irene VerduinWe bevinden ons in het hart van de Ribeira Sacrá, een ideaal startpunt voor elke route. We kunnen u daarin adviseren. Als u bijvoorbeeld wilt genieten van geweldige uitzichten vanaf de rivier dan kunt u naar Belesar gaan, 6 km, om een boottrip te maken in een catamaran op de Miño.

Wanderling in De Ribiera Sarcá

U kunt de omgeving het hele jaar door verkennen ofwel te voet ofwel per fiets (die wij verhuren). De routes zijn altijd plezierig in deze omgeving met veel natuurschoon.

Bekijk onze prijzen, Hier kunt u reserveren voor een ontspannen verblijf.